Curs pentru ocupatia Formator in luna aprilie 2013 pentru cei care fac parte din echipa de management a unei intreprinderi sociale

In perioada 24-28 aprilie 2013, K Consulting Management and Coordination organizeaza o sesiune de formare pentru ocupatia Formator cod COR 242401, in cadrul proiectului Romano Cher – Casa Romilor, proiect finantat FSE.

Cursul se adreseaza persoanelor care fac parte din echipa de management a unei intreprinderi sociale, care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de prezentare si comunicare si care vor sa invete cum sa creeze si sa livreze un program de formare.

Prin intermediul cursului dorim sa aratam participantilor ca a fi formator nu este doar o profesie ci mai mult o stare de spirit si asumarea unui rol in fata celor care asculta si doresc sa invete. Cursul are rolul de a-i invata pe viitorii formatori cum sa identifice nevoile cursantilor, cum sa aplaneze diverse conflicte care pot aparea in cadrul unui grup, cum sa comunice eficient, cum sa-si dezvolte abilitatile si metodele de lucru necesare pentru crearea, adaptarea si livrarea programelor de training. La sfarsitul cursului, participantii vor fi capabili sa stabileasca nevoile unui grup iar prin metodele de lucru experimentate in cadrul cursului, vor putea sa imbunatateasca cunostintele viitorilor lor cursanti. Imbinarea intre exercitiile teoretice si cele practice este bazata pe un echilibru util viitorilor formatori pentru a-si putea adapta modul de predare in functie de domeniul cursului pe care doresc sa-l livreze.

Persoanele care doresc sa participe la curs trebuie sa aiba domiciliul in unul din urmatoarele judete: Bistrita-Nasaud, Cluj, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Dolj, Mehedinti, Valcea, Constanta, Galati, Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Alba, Sibiu. Persoanele care au mai beneficiat de un alt curs de Formator, finantat in cadrul altor proiecte cu finantare nerambursabila sau de un alt curs organizat de KCMC, in cadrul proiectului Romano Cher – Casa Romilor nu sunt eligibile. De asemenea, cursul de adreseaza persoanelor absolvente de studii superioare cu diploma de licenta.

Participarea la curs este gratuita. Organizatorul va asigura materialele de curs (suportul de curs, fise de lucru, caiet de aplicatii practice),  participarea la examen, inclusive eliberarea diplomelor CNFPA si a certificatelor de participare KCMC, a meselor de pranz si a pauzelor de cafea. Cazarea participantilor este asigurata de organizator pe toata perioada cursului in cadrul aceluias hotel unde se va desfasura cursul. Eventualele cheltuieli cu transportul nu vor fi asigurate de catre organizator. Participantii care necesita transport pentru participarea la curs isi vor asigura transportul prin mijloace proprii.

Mai multe detalii despre curs, precum si formularul de inscriere sunt disponibile aici. Persoana de contact: Irina Botezatu – irina.b@kcmc.ro, 0743 044 845.