Targul de Paste al Afacerilor Sociale – Gifts from the Good

Odata cu apropierea sarbatorilor Pascale se intensifica si cautarea pentru daruri graitoare si de suflet pentru cei din jurul nostru. Dincolo de semnificatia religioasa, aceasta perioada de dinainte de sarbatori a devenit un preambul al cautarii celor mai interesante cadouri pe care sa le oferiti celor dragi, apropiatilor, angajatilor sau clientilor.

De aceea, afacerile sociale din Romania s-au pregatit special pentru voi la prima editie a Targului de Paste al Afacerilor Sociale – “Gifts from the Good”. Veti intalni atat mestesugul si pasiunea unor oameni de valoare, cat si investitia sufleteasca pe care ei o aduc in comunitatile pe care le sprijina.

Puteti gasi atat cadouri interesante create de intreprinderi sociale cat si povestile celor care le stau in spate. Puteti comanda produse gata-facute sau puteti fi inovativi, creand ceva special pentru pentru organizatia voastra impreuna cu specialistii expozanti.

Cu participarea a mai mult de 12 intreprinderi sociale din intreaga tara, veti avea o paleta larga de cadouri si bunatati la dispozitie, de la cozonaci la cadouri si bijuterii hand-made, de la si patiserie gustoasa la produse din piele si decoratiuni.

Targul se desfasoara Vineri, 29.03, in intervalul 16:00-19:00, la HUB Bucharest (Bucuresti, zona Piata Unirii, str. Halelor, nr. 5, etaj 2).

Continuare…