Târg de economie socială la București

Fundația Chance For Life vă invită să participați la Târgul de Economie Socială ce va avea loc în Bucuresti pe 17 octombrie la Rin Grand Hotel.

Târgul de Economie Socială va facilita întâlnirea dintre organizațiile ce dețin Ateliere Protejate și firmele interesate să susțină acest domeniu, fiind un bun prilej de a promova produsele realizate de beneficiarii organizației  și de a realiza noi parteneriate durabile cu actorii economici.

Acest târg se desfășoară în cadrul ediției cu numărul 22 a Conferinței Anuale Volonteurope “Active Citizens for Europe”, bucurându-se astfel de prezența invitaților din străinătate și asigurându-se vizibilitatea la nivel internațional a evenimentului.

Participarea la târg este gratuită atât pentru organizații neguvernamentale cât și pentru companii. Puteți confirma participarea la adresa evenimente@chanceforlife.ro până pe data de 27 septembrie 2013. Pentru alte intrebări vă rugăm contactați organizatorii la numărul 0726.207.082.

Evenimentul este realizat cu sprijinul United Way Romania.

Fundaţia Chance for Life este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara noastră.