Gratuit: Curs autorizat în ocupația „formator” cu aplicație în domeniul economiei sociale

 

Asociația Alternative Sociale vă invită să vă înscrieți la unul din cele două cursuri de formare în ocupația „Formator”, cu aplicație în domeniul economiei sociale. Primul curs va avea loc în perioada 25-29 martie 2013 și al doilea în perioada 2-6 aprilie 2013 la Iași, ambele fiind susținute de experți ai Fundației ”Alături de Voi” România, contractată pentru a susține aceste cursuri de formare conform contractului nr. 147/21.02.2013.

Cui se adresează aceste cursuri?

Tuturor specialiștilor în domeniul economiei sociale și incluziunii sociale din România, atât din sectorul privat cât și din sectorul public și urmărește dezvoltarea de competențe în domeniul formării de formatori cu aplicație în economia socială. Puteți opta pentru unul din cele două cursuri în funcție de disponibilitatea dvs. de timp, fie pentru luna martie sau luna aprilie – agenda și lectorii fiind aceeași.

Menționăm că au prioritate reprezentanții ONG-urilor, instituțiilor publice, unităților protejate din România, care nu au mai participat până în prezent la activitățile derulate în cadrul proiectului ”Modelul Economiei Sociale în România” – POSDRU/69/6.1/S/33490, derulat de Asociația Alternative Sociale.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați acest link