EVENIMENT: IES organizeaza, in cadrul ONGFest, seminarul “Economia sociala- solutie pentru sustenabilitatea organizatiilor neguvernamentale”

Institutul de Economie Sociala, in parteneriat cu Directia pentru Relatii Interetnice, organizeaza vineri 17 mai 2013, in cadrul ONGFest – Targul economiei sociale, un seminar introductiv privind economia sociala.
Seminarul intitulat “Economia sociala- solutie pentru sustenabilitatea organizatiilor neguvernamentale” este un atelier destinat tuturor organizatiilor participante la Targ care vor sa afle mai multe informatii despre acest domeniu si vor sa descopere in mod practic cum pot dezvolta si implementa activitati de economie sociala.

Silvia Misu, coordonator trainig FDSC, si Cornel Ionescu, formator si expert in economie sociala IES, vor facilita desfasurarea acestui atelier abordand urmatoarele subiecte:

1. Ce este economia sociala si cine sunt actorii acestui domeniu?
2. Cum putem corela scopul organizatiei cu desfasurarea de activitati economice?
3. Ce tip de idei de afaceri ni se potrivesc si cum pot fi acestea dezvoltate in mod sustenabil?

Seminarul va avea loc vineri, 17 mai, incepand cu ora 14.30 si va avea o durata de 3 ore in sala de seminarii de la Hostel Formenerg, Bd. Gheorghe Sincai nr. 3, sala 215.

Persoanele interesate sa participe la acest seminar sunt rugate sa completeze la aceasta pagina formularul de inscriere.

Locurile sunt limitate!

Partener: Directia pentru Relatii Interetnice

Sursa: Institutul de Economie Socială